Hielp u 15 maart 2017

stemfraude bestrijden, in het belang van onze kinderen?Nee, de meerderheid van de Nederlandse bevolking beseft nog niet de reden, waarom dit van belang is!

Even voorstellen


Laten wij eens anders kijken naar de realiteit, geen fictie, maar bloedserieuze feiten.

 

Ik ben me er van bewust, dat dit anders kijken (nog) niet iedereen gegeven is. Dat doet echter niets af aan de feiten, waar mee we geconfronteerd zijn, zonder dit te beseffen.

 

Als de al zittende oppositiepartijen evenals die politieke bewegingen, die naar een of meer kamerzetels azen, deze feiten in het parlement niet benoemen, zodat de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 slechts een (stemfraude)feest voor niet zulke snuggere en, al dan niet daardoor, chantabele aspirantpolitici, die daarom lid een volksverradersparlement en uit dat midden tot lid van Willem’s regering als voortzetting van Hitler’s kabinet o.l.v. Arthur Seyss Inquart gekozen worden, dan is het hoogste tijd voor een ander denkbeeld.

 

Een ander denkbeeld, die ook de van dezelfde gecorrumpeerde overheidswege gecontroleerde oppositiepartijen zittend danwel in wording natuurlijk kunnen negeren. Besef dan wel, dat dit voor het leven op deze planeet zeer ernstige gevolgen heeft. Gevolgen, die niet met geld te betalen zijn.

 

Mocht het bewustzijn van iemand uit deze oppositiepartijen deze beelden kunnen absorberen, dan zal ook hij of zij tot schokkende conclusies komen.

 

Is het toeval dat depopulatie van de wereldbevolking (Agenda 21) door Hans Alders namens PvdA in 1992 zelfs op de agenda van de Verenigde Naties is geplaatst? Heeft Hans dit in opdracht van een zekere familie, die zich koninklijk waant en van diens Bilderbergse partners in crime, aldaar ingediend?

Wordt het niet eens tijd om DEZE vragen in het parlement te stellen?